Anonymous Catalunya

Anonymous Catalunya
Anonymous Catalunya

Anonymous és la primera superconsciència basada en internet.

Anonymous és un grup, en el sentit que una bandada d’ocell és un grup. Com saps que són un grup? perquè viatgen en la mateixa direcció. En un moment donat, més ocells es poden afegir, marxar, agafar un altre direcció. - Chris Landers Baltimore City Paper,2 d’abril de 2008.

La Guàrdia Civil ha detingut @AnonXeljomudoX

A l’arrestat el van començar a investigar arran de la publicació en el seu compte de Twitter de diversos atacs informàtics contra pàgines web d’organismes públics i empreses espanyoles el 21-D. Els agents expliquen que el detingut aconseguia accedir de manera il·legal a l’estructura interna dels portals web i acabava (...)
28 de febrer de 2018

Anonymous tomba la Fundació Francisco Franco

Anonymous tomba diverses webs del govern espanyol en l’Operació Catalunya. Anonymous ha posat en marxa el que anomena "Operació Catalunya" tomba diverses webs del govern espanyol i la Fundació Francisco Franco. Diversos comptes a la xarxa vinculats a aquest grup de ciberactivistes han anunciat que aquest dissabte es (...)
22 d’octubre de 2017

Anonymous tomba el web del Tribunal Constitucional

Anonymous tomba la web del Constitucional i anuncia un ciberatac per Catalunya. El col·lectiu Anonymous ha posat en marxa el que anomena "Operació Catalunya". Diversos comptes a la xarxa vinculats a aquest grup de ciberactivistes han anunciat que aquest dissabte es faran accions per "defensar Catalunya". El primer (...)
21 d’octubre de 2017

Bloqueig de llocs web del referèndum de Catalunya

Evidència de Censura a Internet durant el Referèndum d’Independència de Catalunya. Mentre el món espera a veure què passa, publiquem aquest article per compartir evidència d’accions de censura recents que van tenir lloc durant i fins el dia del referèndum. Confirmem el bloqueig de com a mínim 25 llocs web relacionats (...)
9 d’octubre de 2017

Proyecto Tor

Libertad y privacidad

El Proyecto Tor crea y distribuye herramientas libres que permiten a periodistas, activistas de Derechos Humanos, diplomáticos, hombres de negocios o a cualquier otra persona utilizar Internet sin ser vigilados "online" por gobiernos o empresas.

Proyecto Tor

Anonymous Catalunya

Articles d’aquesta secció = 4

Red Cross

Estamos con Ucrania

El ataque del gobierno ruso a Ucrania ha puesto en peligro millones de vidas inocentes. Apoyamos a Ucrania para defender su libertad y democracia. Si quieres apoyar a Ucrania y su gente en su momento de necesidad, por favor, considera hacer una donación a la Cruz Roja.


/e/ Foundation
eFoundation es una organizacion sin fines de lucro liderando el desarrollo de sistemas operativos de código abierto que respetan la privacidad de los datos del usuario.

Tor Browser
Tor Browser
Libertad y privacidad

NordVPN
Proteja todos sus dispositivos.
2 años: Ahorre 72%