Anonymous tomba el web del Tribunal Constitucional

Anonymous tomba el web del Tribunal Constitucional

Anonymous, una legió de ciberactivistes sense rostre.

Anonymous tomba la web del Constitucional i anuncia un ciberatac per Catalunya.

El col·lectiu Anonymous ha posat en marxa el que anomena "Operació Catalunya". Diversos comptes a la xarxa vinculats a aquest grup de ciberactivistes han anunciat que aquest dissabte es faran accions per "defensar Catalunya".

El primer resultat visible ha estat un atac a la web del Tribunal Constitucional. La pàgina ha caigut des d’aquest dissabte a la matinada. Pel que sembla, ha estat víctima d’un atac massificat de denegació de servei (DDoS), que consisteix a llançar nombroses peticions perquè un servidor que allotja una pàgina web no pugui suportar el tràfic.

  • TV3 i Catalunya Ràdio.

El ciberatac anunciat per Anonymous contra el govern i l’administració espanyols “per defensar Catalunya”, ja ha començat. I ha començat per fer caure el servidor del Tribunal Constitucional.

També han fet que durant uns moments no respongui el servidor de la Banca March. I han atacat els proveidors d’internet flexinet.es, internet4spain.com, linerentalspain.com, unlimited3gspain.com i telitec.com. Aquesta acció s’emmarca dins el que aquest grup clandestí anomena Operació Free Catalonia (#OpCatalunya), que van anunciar mitjançant un comunicat i un vídeo a YouTube.

L’amenaça es va confirmar quan el departament de Seguretat del govern espanyol ho va fer palès aquest divendres a través de Twitter.

  • RAC1.

dissabte 21 d’octubre de 2017 > Deutsch

Paraules clau

opCatalunya
/e/ Foundation
eFoundation es una organizacion sin fines de lucro liderando el desarrollo de sistemas operativos de código abierto que respetan la privacidad de los datos del usuario.

Tor Browser
Tor Browser
Libertad y privacidad

NordVPN
Proteja todos sus dispositivos.
2 años: Ahorre 72%